Artikkelarkiv

Vis filtrering

95 resultater

Type artikkel
Velg område
95 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Slik vil regjeringen få opp tempoet i nettbyggingen

  Denne uken er Fornybarens 150. uke på eteren, noe vi feirer med å invitere kraftentusiast (og statssekretær) Elisabeth Sæther inn i podden! Hun og regjeringen har akkurat sluppet planen sin for hvordan vi skal frakte nok strøm til alle som vil ha det i Norge i dag og fremover.

 2. Årets kraftkvinne om mangfold, ledelse og mer nett i tide

  I februar ble hun tildelt prisen "Årets kraftkvinne" fra olje- og energiministeren, og i mars ble det klart at hun tar over som ny leder av Norges største nettselskap, Elvia. Det gjør henne til en av relativt få kvinnelige ledere i bransjen. Lytt med for å høre Anne Sagstuen Nysæther fortelle om hvordan vi skal få flere kvinner inn i fornybarnæringen, hva slags leder hun er og hvordan hun vil løse fremtidens utfordringer for kraftnettet.

 3. De bygger fremtidens strømnett

  Elektrifiseringen av Norge krever ikke bare mer fornybar energi, men også en betydelig utbygging av strømnettet. Hvordan skal vi få opp tempoet, sikre at vi beholder kompetanse og beredskap her hjemme – og unngå at alle de største jobbene forsvinner ut av landet?

 4. Nettkonferansens bærekraftpris til Omexom

  Energientreprenørbedriften Omexom har tydelige miljøambisjoner med konkrete og godt dokumenterte tiltak for å nå egne mål. Juryen fra DNV gir dem også en honnør for gode vilkår for leverandører og ansatte.