Advokathjelp

Våre juridiske samarbeidspartnere håndterer juridiske problemstillinger knyttet til energirett. Vår advokat Nina Rivelsrød Aalborg gir gratis juridisk rådgivning innen arbeidsrett.

Fornybar Norges juridiske samarbeidspartnere

Våre medlemmer har rett på vederlagsfri juridisk rådgiving inntil 1,5 timer i året per sak. Henvendelser blir fordelt avhengig av spisskompetanse, satsingsområder og kapasitet.

Nina H.von Hirsch er juridisk koordinator for avtalene med advokatbyråene Haavind og Wikborg Rein.

 

Haavind

Haavind har opparbeidet seg et stort nettverk blant tunge interessenter innen fornybar-sektoren, inkludert myndighetsorganer. I tillegg til advokater med særkompetanse og lang erfaring med rådgivning mot energisektoren, har firmaet ekspertise innenfor de rettslige fagområder som er relevante for bransjeaktørene, som selskapsrett, skatt/avgift, kontraktsrett, transaksjoner, EU-/EØS-rett, tvisteløsning, anskaffelser med videre. Les mer om advokatfirmaet på haavind.no

Kontaktpersoner

Aksel S. Tannum, Partner, e-post: a.tannum@haavind.no, telefon 90 02 27 65

Mari Reitzel Bjerke, Partner, e-post: m.bjerke@haavind.no, telefon 45 51 40 20

Wikborg Rein

Wikborg Rein yter fullservice juridisk bistand innen alle segmenter av fornybar energi, som vannkraft, vindkraft, strømnett, fjernvarme og andre klimavennlige energikilder. De bistår og er våpendrager for et bredt spekter av klienter i energibransjen, herunder kraftselskaper, industriselskaper, internasjonale investorer, leverandører og entreprenører, långivere og andre aktører i kraftmarkedet. Les mer om advokatfirmaet på på wr.no

Kontaktpersoner

Tormod L. Nilsen, Partner, e-post: tln@wr.no,  telefon: 90 58 04 78

Caroline S. Landsværk, e-post cln@wr.no, telefon 93 41 95 19

Personalsaker, arbeidsrett og tariff

Har du en arbeidskonflikt, eller er det spørsmål om tariff og forhandlinger? Ta kontakt med Nina Rivelsrød Aalborg. Hun hjelper våre medlemmer innen arbeidsrett, personalsaker og tariff.

Ring eller send en e-post til Nina så tidlig som mulig i prosessen – gjerne før det har oppstått en konflikt. Det beste er om vi kan bidra til å hindre en konflikt.

Kontakt Nina Rivelsrød Aalborg, advokat i Fornybar Norge

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:
Profilbilde av Nina Rivelsrød Aalborg