Kurs og konferanser

18 resultater

Type arrangement
Velg område
18 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. , Radisson RED Oslo Airport

  Nettreguleringsdagen 2024

  Det skal investeres for svært store beløp i kraftnettet i årene som kommer. En god regulering er viktig for å nå dette målet.

 2. Sol, batterier og nettregulering

  Sol er på full fart inn i det norske kraftsystemet, både som sol på taket på ordinære bygg og næringsbygg. Ifølge rapporter er det et enorm potensial i energi fra solkraftanlegg på bygg. Dessuten kommer bakkebaserte solkraftverk. Her får du høre om regulatoriske utfordringer og tekniske forhold knyttet til sol, nett og batterier.

 3. , Radisson Blu Oslo Gardermoen

  Hvordan utnytte nettet bedre? ​

  Det skal investeres for svært store beløp i kraftnettet i årene som kommer. Nettet er fullt mange steder. Det blir derfor svært viktig å utnytte det eksisterende nettet best mulig slik at flest mulig får koblet seg til nettet eller får økt effektuttaket.

 4. , Thon Hotel Arena

  Elmåledagene 2024

  Fornybar Norge har i samarbeid med REN AS gleden av å invitere til Elmåledagene 28. - 29. mai 2024 på Thon Hotel Arena. Mer informasjon kommer fortløpende.

Nyhetsbrev – Kurs og konferanser

Nyhetsbrev – Kurs og konferanser

Velg hvilke temaer du ønsker å motta informasjon om. Ved å melde deg på våre nyhetsbrev om kurs og konferanser, samtykker du til å motta e-post med kurs og konferansetilbud innen gitt tema.

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: