Kurs og konferanser

4 resultater

Type arrangement
Velg område
4 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. , Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport

  Naturpositivitet – hva kan det bety for norsk vannkraft?

  Er det relevant å snakke om areal- og naturpositivitet i forbindelse med vannkraft? Er det kanskje forskjell på eksisterende og nye anlegg og hvordan kan det eventuelt dokumenteres? Velkommen til en workshop der vi tar opp viktige og vanskelige spørsmål. Kanskje får vi også noen svar.

 2. Bærekraft og taksonomi for nettselskap

  Hvordan skal nettselskapene rapportere på bærekraft i fremtiden? Hvordan påvirker taksonomien og andre lovverk selskapenes rapporteringsplikter? Hvordan kan ditt selskap allerede nå skape et fortrinn ved å starte forarbeid, datainnsamling og nødvendig kartlegging?

 3. Bærekraft i anskaffelser

  Krav og kriterier til miljø og klima i en anskaffelsesprosess blir stadig mer aktuelt, men hvordan de utformes kan ha betydning for konkurransesituasjonen i anskaffelsen. Hvilke krav stiller lovgivningen til bærekraftige anskaffelser? Kurset tar for seg ovennevnte og andre viktige tema for alle som jobber med bærekraft i anskaffelser.

Nyhetsbrev – Kurs og konferanser

Nyhetsbrev – Kurs og konferanser

Velg hvilke temaer du ønsker å motta informasjon om. Ved å melde deg på våre nyhetsbrev om kurs og konferanser, samtykker du til å motta e-post med kurs og konferansetilbud innen gitt tema.

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: