Fornybarfrokost: Hvordan løse klimakrisen og naturkrisen?

Fornybar Norge inviterer til frokostmøte hvor vi retter blikket mot løsningene som tjener både natur og klima. Dørene åpner klokka 08.15. Det serveres kaffe og sandwicher.

Foto: Furutrær i kveldslys

Natur og mennesker trues av klimaendringer. Mer fornybar energi er en avgjørende del av løsningen. Samtidig fortrenger dagens forbruk av arealer planter og dyrs leveområder – og ny fornybar energi trenger arealer.

Agenda:

  • Velkommen ved Fornybar Norge v/ Robert Kippe

  • Regjeringens arbeid med å forene klima og natur v/Statssekretær i Klima- og miljødepartementet, Ragnhild Sjoner Syrstad (Ap)

  • Kommentar til regjeringens arbeid med å løse naturkrisen v/Christian Steel, Generalsekretær i Sabima

  • Slik bygde og drifter vi Odal Vindkraftverk med lavest mulig fotavtrykk/ Helene Moen, bærekraftsansvarlig i Akershus Energi

  • Vår vei mot naturpositivitet v/ Elise Horn, konserndirektør for konsernutvikling, Hafslund

Praktiske spørsmål

Profilbilde av Marte Borge Lied

Faglige spørsmål

Profilbilde Robert Kippe

Relaterte arrangement

  1. , Næringslivets Hus, Oslo

    Det er fullt i nettet!

    Fornybar Norge og Distriktsenergi arrangerer topp aktuelt seminar! Nettet er allerede fullt mange steder. I dette seminaret retter vi fokus på hva det vil si at nettet er fullt og hvilke indikatorer vi har på at nettet er fullt og hvor fullt det er. Vi ser også på hvilke virkemidler som må på plass for at vi skal kunne få bygd ut nettet raskt nok for at vi skal kunne nå investeringsmålene.