Kurs og konferanser

57 resultater

Type arrangement
Velg område
57 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Kraftmarkedskurs for journalister

  Nord Pool og Fornybar Norge går gjennom kraftmarkedet: Hvorfor har vi det, hvordan funker det og hvordan ser det ut fremover?

 2. , Norway House, Rue Archimède 17, 1000 Brussel, Belgia

  Norge og EU: 30 år med energisamarbeid

  Sammen med NHO, LO, EL og IT Forbundet, ønsker Fornybar Norge velkommen til et heldagsseminar for å markere energisamarbeidet mellom EU og Norge over de siste 30 årene. Møt blant annet nestleder i kabinettet i EUs generaldirektorat for energi, Peeter Kadarik, og bli med i samtalen om hva energisamarbeidet har betydd for Norge og EU.

 3. , Radisson RED Oslo Airport

  Nettreguleringsdagen 2024

  Det skal investeres for svært store beløp i kraftnettet i årene som kommer. En god regulering er viktig for å nå dette målet.

 4. Sol, batterier og nettregulering

  Sol er på full fart inn i det norske kraftsystemet, både som sol på taket på ordinære bygg og næringsbygg. Ifølge rapporter er det et enorm potensial i energi fra solkraftanlegg på bygg. Dessuten kommer bakkebaserte solkraftverk. Her får du høre om regulatoriske utfordringer og tekniske forhold knyttet til sol, nett og batterier.

Nyhetsbrev – Kurs og konferanser

Nyhetsbrev – Kurs og konferanser

Velg hvilke temaer du ønsker å motta informasjon om. Ved å melde deg på våre nyhetsbrev om kurs og konferanser, samtykker du til å motta e-post med kurs og konferansetilbud innen gitt tema.

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: