Kurs og konferanser

22 resultater

Type arrangement
Velg område
22 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. , Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

  God organisering og drift av nett

  I samarbeid med Distriktsenergi og THEMA Consulting arrangerer Fornybar Norge et seminar for nettselskapene. Formålet er å lære hvordan nettselskap tenker rundt egen organisering og drift og dele erfaringer rundt dette. Nettselskapene har samme oppgaver og ansvar, men drift og organisering er forskjellig. Et godt utgangspunkt for for læring og erfaringsdeling!

 2. , Digitalt

  KI og nett

  KI er på full fart inn i nettvirksomheten. Hvilken nytte kan vi forvente at dette får?

 3. , Scandic Nidelven Hotel

  DLE-konferansen 2024

  Fornybar Norge og DSB ønsker velkommen til årets viktigste møteplass for Det lokale eltilsyn og sakkyndige selskap.

 4. , Quality Hotel Leangkollen

  Nett, kraftproduksjon og næringsutvikling

  Vil du få en oversikt over utfordringer og muligheter innen kraftproduksjon, nettvirksomhet og næringsliv på Østlandet? Fornybar Norge og Distriktsenergi arrangerer topp aktuelt seminar i Asker!

 5. , Digitalt

  Status modenhetskriterier

  Det er trangt i nettet og det er flere som etterspør tilknytning enn det det er plass til. Bruk av modenhetskriterier kan være en måte å ordne køen Fornybar Norge og Distriktsenergi arrangerer topp aktuelt webinar!

 6. , Quality Hotel Panorama i Trondheim

  Smartgridkonferansen 2024

  Fornybar Norge har i samarbeid med Smartgridsenteret gleden av å invitere til Smartgridkonferansen 2024. Vi ser frem til inspirerende innlegg, gode diskusjoner, mingling i fellesarealer og trivelig middag.

 7. , Radisson BLU Airport Hotel Oslo

  Nettreguleringsdagen

  Det skal investeres for svært store beløp i kraftnettet i årene som kommer. En god regulering er viktig for å få til dette. Fornybar Norge og Distriktsenergi arrangerer topp aktuelt seminar på Gardemoen!