Nettkonferansens bærekraftpris til Omexom

Publisert

Per-Even Kristiansen og Kjell-Gunnar Ildhusøy mottar nettkonferansens bærekraftpris til Omexom.

Per-Even Kristiansen og Kjell-Gunnar Ildhusøy mottar nettkonferansens bærekraftpris til Omexom. Foto: Energi Norge

Energientreprenørbedriften Omexom har tydelige miljøambisjoner med konkrete og godt dokumenterte tiltak for å nå egne mål. Juryen fra DNV gir dem også en honnør for gode vilkår for leverandører og ansatte.

De to andre finalistene var Otera Infra og Nettpartner. Juryen legger til at alle vurderte kandidater har kommet langt i sitt arbeid med bærekraft.

Av de tre nominerte peker Omexom Norge (En del av Vinci Energies) seg ut som det selskapet med mest gjennomført og dokumentert bærekraftsarbeid. Klare og tydelige miljøambisjoner kombinert med konkrete og godt dokumenterte tiltak gjør sitt til at Omexom Norge går av med seieren.

– Norske energientreprenører er ledende innenfor feltet bærekraft. Svært mange har mye å lære av energientreprenørene. Prisen er med på å understreke dette. Gratulerer til Omexom/VINCI Energies - vel fortjent!, sier næringspolitisk rådgiver i Energi Norge, Jørgen Thaule.

Fornybarnæringen er en viktig del av løsningen for at Norge skal nå sine klimamål. Se mer om næringens arbeid på vår samleside om bærekraft.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

 

Profilbilde av