Årets tariffoppgjør og lokale lønnsforhandlinger i energisektoren

  • 12. jun 2024Kl. 12.00–13.30
  • Gratis
  • Påmeldingsfrist Snarest!

Fornybar Norge inviterer til digitalt møte med informasjon om resultatet av tariffoppgjøret og tips til kommende lokale lønnsforhandlinger

Hender holder en PC, en dommerklubbe og en vekt. Foto

Fornybar Norge og El og IT Forbundet forhandlet og kom til enighet om årets lønnsoppgjør og revisjon av Energioverenskomsten 22. – 24. mai. I medlemsmøte går vi gjennom hovedpunktene i forhandlingsprotokollen og endringer i overenskomsten som følge av forhandlingene. Vi går også gjennom forhandlingsbestemmelsene i avtalen og anbefalt prosess for lokale lønnsforhandlinger. Du får i tillegg informasjon og råd i forhold til øvrige overenskomstområder og lokale forhandlinger med andre fagforeninger.

Hvem er det for?  

Medlemmer i Fornybar Norge med fullt medlemskap.

Hvordan gjennomføres webinaret?

Før arrangement vil du motta en personlig lenke per e-post til webinaret. Du har muligheten til å stille spørsmål til foredragsholder via chat. 

Faglige spørsmål

Profilbilde av Nina Rivelsrød Aalborg

Praktiske spørsmål

Profilbilde av Jo Eirik Frøise

Relaterte arrangement

  1. Bærekraft i anskaffelser

    Krav og kriterier til miljø og klima i en anskaffelsesprosess blir stadig mer aktuelt, men hvordan de utformes kan ha betydning for konkurransesituasjonen i anskaffelsen. Hvilke krav stiller lovgivningen til bærekraftige anskaffelser? Kurset tar for seg ovennevnte og andre viktige tema for alle som jobber med bærekraft i anskaffelser.