Ingeborg Aarø ny innholdsprodusent

Publisert

Fornybar Norge styrker satsingen på visuell kommunikasjon, og har ansatt Ingeborg Aarø (27) som innholdsprodusent i en nyopprettet stilling.

Aarø tiltrer stillingen 9. oktober og skal jobbe både for kommunikasjonsavdelingen og Fornybarakademiet.  

– Vi er veldig glade for å få Ingeborg Aarø med på laget. Hun er en god historieforteller og evner å formidle komplekse budskap på en enkel og engasjerende måte, forteller kommunikasjonsdirektør Aslak Øverås. 

– Hun skal markedsføre både politikken og arrangementene våre, og synliggjøre hvilken sentral rolle fornybarnæringen og de utslippsfrie teknologiene spiller i det grønne skiftet, sier han. 

Aarø kommer fra en stilling som visuell produsent i konsulentselskapet Plus, og har jobbet der de siste fire årene. Hun har mye erfaring med videoproduksjon, foto og design, og har en bachelorgrad i media, IKT og design fra Høgskolen i Volda. 

– Jeg gleder meg veldig til å begynne å jobbe i Fornybar Norge, og til å møte alle de flinke og kunnskapsrike folka i fornybarnæringen, og lære av dem, sier Aarø.   

– Det å få bruke de kreative ferdighetene mine til noe nyttig og fremtidsrettet var mye av grunnen til at jeg ville jobbe i Fornybar Norge. Det blir mye spennende innhold som skal produseres, legger hun til.

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:
Profilbilde Aslak Øverås