Nytt styre i Kraftkvinnene

Publisert

Gruppebilde av avtroppende styre i Kraftkvinnene

Khanya Bouma i Hydro Rein er valgt til ny styreleder for Kraftkvinnene. Bouma kom inn i styret for Kraftkvinnene i 2020. Hun jobbet med markedsføring og sponsorer fram til hun overtok ledervervet etter Line Drange Ruud.

Bouma jobber i Hydro Rein som prosjektleder for sol- og vindkraftutvikling. Hun ønsker at Kraftkvinnene skal gjøre det mindre skummelt å bygge nettverk. Styret vil jobbe videre med eksiterende fagnettverk og bygge nye.

Line Drange Ruud blir med videre

Line Drange Ruud har hatt en lederposisjon - først uformelt og deretter formelt i Kraftkvinnene. Til daglig er hun leder for operasjonssentralen i Å Energi Vannkraft. Nå gleder hun seg til å gå inn i en litt annen rolle styret til Kraftkvinnene.

Nye styremedlemmer

Eirin Kjølstad og Jane Berit Solvi går ut av styret. Inn kommer tre nye kraftkvinner.

Siren Skalstad Ellensen

Siren Skalstad Ellensen er utdannet jurist ved Universitet i Oslo. Hun har siden 2021 vært partner i DLA Piper Norge. Hun har lang erfaring med fusjoner og oppkjøp (M&A), egenkapitaltransaksjoner og omorganiseringer, og bistår norske og internasjonale selskape  med rådgivning, særlig rettet mot fornybar energi-segmentet og infrastruktur-transaksjoner.

Solveig Therese Eiane

Solveig Therese Eiane er utdannet sivilingeniør fra linjen Energi og miljø ved NTNU med spesialisering innen vannkraft, strømningsteknikk og CFD.  Hun har siden 2019 j Norconsult der hun i dag jobber som seniorrådgiver med hovedvekt av vannkraftrelaterte prosjekter. 

Det er et solid stykke arbeid som har blitt lagt ned av styret som har sittet til nå, så det er veldig stas å få bli med på reisen videre!, sier Eiane.

Hun er ansvarlig for sponsor og den nye konkaktperson for sponsorer til Kraftkvinnene.

Randi Reitan Troset

Randi Reitan Troset kom til fornybar næringen i 2014. Hun jobbet i NTE som prosjektleder på vannkraftutbygging i ni år, før hun byttet beite til Teniso TN. Her er hun prosjektleder for strømlinjer.

Troset har lang erfaring fra Telenor der hun jobbet innen tre hovedområder; coaching med opplæring og kompetanseutvikling, forbedringsprosjekter av arbeidsprosesser og arbeidsmetode og IT prosjekter med alt fra analyse til opplæring.