Nettverksmøte for HR-ledere i fornybarnæringen

Fornybar Norge ønsker igjen velkommen til nettverkssamling for HR ledere i fornybarnæringen.

NettverksmøteNettverksmøte

Denne gangen samles vi fysisk i Oslo på hotell Gabelshus den 26. september 2024. Vi inviterer også til sosial samling og middag kvelden før, den 25. september samme sted. Vi håper så mange som mulig tar turen og benytter anledningen til å møte likesinnede og lære mer om sentrale og aktuelle HR temaer.

Vi vil blant annet gi en redegjørelse for status i årets lokale lønnsforhandlinger, samt også gå gjennom reglene som gjelder for verneombud og arbeidsmiljøutvalg.

Videre vil vi fortsette på temaet særavtaler og fokusere på hva som skjer ved oppsigelser og ved virksomhetsoverdragelser.

Det vil også være fokus på rekruttering og kampen om de kloke hodene.

Samlingen er gratis og inkluderer lett servering og lunsj, men om du skal delta på middag og overnatte på hotellet er det til selvkost, meld deg på og se priser og vilkår.

Hvem er det for?

HR-ledere med strategisk ansvar, mellomledere, ledere

 

Program kommer!

Program, torsdag 26. september

Praktiske opplysninger

Informasjon og avbestillingsregler

Reise og opphold
Deltakeravgiften dekker ikke reise- og oppholdsutgifter. Evnt. overnatting betales direkte til Clarion Collection Hotel Gabelshus

Avbestillingsregler
Ved avbestilling mer enn 30 dager før start gis full refusjon. Ved sykdom kreves legeattest for å få refundert deltageravgift. Hotell og middag har egne regler for avbestilling. Fornybar Norge har ingen erstatningsansvar ved hendelser utenfor Fornybar Norge sin kontroll slik som streik, lockout, naturkatastrofer, terror eller andre uforutsette begivenheter.

Praktiske opplysninger
  • Sissel J. Baastrup
  • Prosjektleder
Profilbilde Brynhild Totland. Foto
  • Brynhild Totland
  • Kompetanserådgiver