Fornybarakademiet - kunnskap for en fornybar fremtid

Største tilbyderen av kurs og konferanser til fornybarnæringen

Alle arrangement

49 resultater

Type arrangement
Velg område
49 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. , Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo

  Damsikkerhet I uke 22 2024

  Kurset gjennomgår regelverket for damsikkerhet, herunder internkontroll og beredskapsplaner for vassdragsanlegg, samt hydrologi, flommer og flomløp, betong-, mur- og fyllingsdammer.

 2. , Thon Hotel Arena

  Elmåledagene 2024

  Fornybar Norge har i samarbeid med REN AS gleden av å invitere til Elmåledagene 28. - 29. mai 2024 på Thon Hotel Arena. Mer informasjon kommer fortløpende.

 3. , Haakon VIIs gate 10, Oslo

  Seminar om det nye regelverket for etablering av vindkraft på land

  Sammen med Haavind arrangerer vi et ettermiddagsseminar om endringene i plan- og bygningsloven og energiloven som snart har vært i kraft i ett år. På seminaret spør vi bl.a. om endringene har virket etter sin hensikt og vi hører med aktørene om deres erfaringer så langt.

 4. , Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport

  Naturpositivitet – hva kan det bety for norsk vannkraft?

  Er det relevant å snakke om areal- og naturpositivitet i forbindelse med vannkraft? Er det kanskje forskjell på eksisterende og nye anlegg og hvordan kan det eventuelt dokumenteres? Velkommen til en workshop der vi tar opp viktige og vanskelige spørsmål. Kanskje får vi også noen svar.

 5. , Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo

  Damsikkerhet I uke 26 2024

  Kurset gjennomgår regelverket for damsikkerhet, herunder internkontroll og beredskapsplaner for vassdragsanlegg, samt hydrologi, flommer og flomløp, betong-, mur- og fyllingsdammer.

 6. , Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

  God organisering og drift av nett

  I samarbeid med Distriktsenergi og THEMA Consulting arrangerer Fornybar Norge et seminar for nettselskapene. Formålet er å lære hvordan nettselskap tenker rundt egen organisering og drift og dele erfaringer rundt dette. Nettselskapene har samme oppgaver og ansvar, men drift og organisering er forskjellig. Et godt utgangspunkt for for læring og erfaringsdeling!

 7. , Stavanger

  Kraftkom 2024

  Tirsdag 3. til torsdag 5. september samles Fornybar Norges kommunikasjonsnettverk i Stavanger. Her tar vi opp de viktigste kommunikasjonsutfordringene fornybarnæringen står overfor nå.