Fornybarakademiet - kunnskap for en fornybar fremtid

Største tilbyderen av kurs og konferanser til fornybarnæringen

Webinar

9 resultater

Type arrangement
Velg område
9 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Solkraft på alle tak - hva betyr det for kraftsystemet og aktørene?

  I samarbeid med Solenergiklyngen inviterer Fornybar Norge til en felles webinarserie om solkraft i det norske kraftsystemet som vil gå gjennom vår og høst 2023. I dette andre webinaret vil det handle om hvilken betydning vesentlig økning får i tilknyttet solkraft for driften av kraftsystemet og for de ulike aktuelle plusskundene.

 2. Er forsyningssikkerhet en hemsko for ny industri?

  Elektrifiseringen og ny grønn industri utfordrer nettkapasiteten flere steder i Norge. Behandlingskøen for konsesjonssøknader hos NVE er lang, og nettselskapene har i økende grad utfordringer med større tilknytninger. Bli med på webinar for å høre de forskjellige aktørene svare på spørsmål og diskutere problemstillingene

 3. Nettilknytning og nettkostnader

  Størrelsen på investeringene i distribusjonsnettet avhenger ofte av bestillingene som kundene gjør. Har nettselskapene noen virkemidler for å begrense disse? Kan tilknytningsprosessen forbedres?

 4. Erstatningsrett for nettselskap

  Feil og avbrudd i nettet kan påføre kundene økonomiske tap i form av skader på elektrisk utstyr. Hvordan behandle erstatningskrav fra kunder og forsikringsselskap? Hva har kunden krav på?