Fornybarakademiet - kunnskap for en fornybar fremtid

Største tilbyderen av kurs og konferanser til fornybarnæringen

Kommende arrangement

  1. Solkraft på alle tak - hva betyr det for kraftsystemet og aktørene?

    I samarbeid med Solenergiklyngen inviterer Fornybar Norge til en felles webinarserie om solkraft i det norske kraftsystemet som vil gå gjennom vår og høst 2023. I dette andre webinaret vil det handle om hvilken betydning vesentlig økning får i tilknyttet solkraft for driften av kraftsystemet og for de ulike aktuelle plusskundene.

  2. Er forsyningssikkerhet en hemsko for ny industri?

    Elektrifiseringen og ny grønn industri utfordrer nettkapasiteten flere steder i Norge. Behandlingskøen for konsesjonssøknader hos NVE er lang, og nettselskapene har i økende grad utfordringer med større tilknytninger. Bli med på webinar for å høre de forskjellige aktørene svare på spørsmål og diskutere problemstillingene

  3. Nettilknytning og nettkostnader

    Størrelsen på investeringene i distribusjonsnettet avhenger ofte av bestillingene som kundene gjør. Har nettselskapene noen virkemidler for å begrense disse? Kan tilknytningsprosessen forbedres?

Nyhetsbrev – Kurs og konferanser

Nyhetsbrev – Kurs og konferanser

Velg hvilke temaer du ønsker å motta informasjon om. Ved å melde deg på våre nyhetsbrev om kurs og konferanser, samtykker du til å motta e-post med kurs og konferansetilbud innen gitt tema.

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: