Fornybarakademiet - kunnskap for en fornybar fremtid

Største tilbyderen av kurs og konferanser til fornybarnæringen

Konferanser

9 resultater

Type arrangement
Velg område
9 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Fornybarbåten på Arendalsuka 2023

  En samlet fornybarnæring vil også samles på den helelektriske båten Legacy of the fjords under Arendalsuka 2023. "Fornybarbåten" vil  bli arena for en rekke arrangementer om elektrifiseringen av Norge og vil være åpen for publikum.

 2. , Thon Hotel Oslo Airport

  DLE-konferansen 2023

  Vi gleder oss til å se deg på DLE-konferansen i Oslo 13. og 14.september 2023 til inspirerende innlegg, gode diskusjoner, mingling i felelsarealer og trivelig middag med underholdning for hele bransjen! Mer informasjon om tematikk, program, og praktisk informasjon kommer fortløpende. Hold av datoene!

 3. , Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

  Smartgridkonferansen 2023

  Fornybar Norge har i samarbeid med Smartgridsenteret gleden av å invitere til Smartgridkonferansen 2023. Vi ser frem til inspirerende innlegg, gode diskusjoner, mingling i fellesarealer og trivelig middag. Se mer informasjon og programmet her!

 4. , Scandic Parken i Ålesund

  Nettkonferansen 2023

  Nettkonferansen er en viktig faglig møteplass for nettselskapene, som i år finner sted 5-6 desember i Ålesund. Konferansen løfter fram viktige temaer for fremtidens nettselskap. Hold av datoene!

 5. Fornybar Norges Årskonferanse

  Vi samler næringen på Fornybar Norges Årskonferanse 17. - 19. april i Bodø. Mer informasjon om konferansen kommer fortløpende!