Fornybarakademiet - kunnskap for en fornybar fremtid

Største tilbyderen av kurs og konferanser til fornybarnæringen

Er du ny i fornybarnæringen?

Publisert

Er du nyansatt eller har du nyansatte i din bedrift? Vår Inn-i kursserie består av både introduksjonsmateriale og fordypningskurs over hele verdikjeden. Kursene er tilgjengelig på vår e-læringsplattform, slik at du kan gjennomføre de når det passer deg.

Sol, fjell, vindmøller, turbin og kraftmast. Illustrasjon

Fornybarnæringen spenner over produksjon, distribusjon og salg av strøm og varme, og det utvikles stadig nye løsninger og tjenester samtidig som rammebetingelsene endres. Det er krevende å holde overblikket over bransjens utvikling.

Vi har derfor laget dagsaktuelle kurs for deg som er ny i fornybarnæringen, eller har skiftet rolle. Kursene kan fungere som en introduksjon til fornybarnæringen, eller som oppfriskning på spesifikke punkter. 

Dersom det er mange ansatte fra et selskap kan det være hensiktsmessig å inngå avtale om bedriftspakker hvor du kan kombinere de ulike kursene som du vil: 

Vi tilbyr disse bedriftspakkene: Inn i fornybarnæringen eller Inn i nett/ Inn i produksjon

  • <10 - tilganger NOK 30.000,- (Ikke-medlem NOK 40.000,-)
  • <20 - tilganger NOK 50.000,- (Ikke-medlem NOK 70.000,-)
  • <40 - tilganger NOK 75.000,- (Ikke-medlem NOK 115.000,-)

Bestill bedriftspakke her

Vi tilbyr løssalg à NOK 3600,- (Ikke-medlem NOK 4600,-). Hvert kurs tar ca. 4 timer og man får tilgang til kurset i 45 dager fra kjøpsdato. Kursformen veksler mellom videoforedrag, tekst og quiz. 

Målgruppe: Kurset retter seg mot alle som ønsker en helhetlig oppdatert oversikt over fornybarnæringen, både dem som jobber i energiselskap, leverandører, rådgivningsmiljøer, finans/forsikring og myndigheter.

Les mer om de ulike kursene

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Praktiske opplysninger