Fornybar Norge setter cybersikkerhet på kartet!

For å tette energigapet trenger bransjen å støtte seg på mange nye digitale verktøy. Disse medfører nye risikoer som må håndteres for at forsyningssikkerheten ivaretas.
Fornybar Norge skal støtte medlemmene og legger til rette skreddersydd kompetanseheving for bransjen. Sjekk ut tilbudet vårt:

Heads & hands on cybersikkerheten

Bli med på fornybarnæringens største cybersikkerhetsarrangement med både teoretisk påfyll og praktiske øvelser. Hør hvordan Ukrainske IT leverandører har blitt verdensmester i cybersikkerhet, lær av en hacker hvordan du forsvarer deg, bli med på beredskapsøvelse og finn ut hvordan du og din bedrift kan sikre mobile enheter. Vi har tilpasset innholdet for ulike målgrupper: Ledere, små eller mellomstore bedrifter og IT fagpersoner. Arrangementet er et samarbeid mellom Fornybar Norge og Telenor

Plukk & miks

Vi produserer fortløpende korte monotematiske e-læringskurs som gir deg mulighet å velge påfyll i akkurat det tema du er mest interessert i for akkurat den målgruppen du selv ser deg i. Kursene tilbyr bl.a. gode eksempler fra bransjen og sorterer for deg hvor du finner relevant informasjon fra pålitelige kilder. Her finner du også gratis kurset "Finn dine blindsoner" som introduserer 2 gratis verktøy som kan hjelpe deg å bli resilient og cybermoden på alle fronter!

Faglige spørsmål

Profibilde Ina Von Lucas

Praktiske opplysninger

Lars Bjørdal. Foto

Kommende arrangement

  1. Sikring av mobiler

    Mobiltelefoner og nettbrett er blant de største farene for cybersikkerheten. Samtidig er det vanskelig å tilrettelegge for bedre sikkerhet med sentrale løsninger siden mobile enheter brukes også privat. Men hver og en av oss kan med litt omtanke og enkle grep administrere sine mobile enheter til å være mye sikrere. I denne læringsenheten gjør vi deg oppmerksom på farene og viser vei hvordan du administrerer iPhone og Android telefoner.

  2. Finn dine blindsoner (Gratis)

    Siden starten av Ukraina krigen har hele kraftbransjen jobbet intenst med å forbedre cybersikkerheten. Men har du oversikt hvor langt du har kommet med å bli robust, motstandsdyktig og cybermoden? Har du oversikt over hvor du er godt rustet og hvor du mangler litt fokus? I "Finn dine blindsoner" introduserer vi to metoder som hjelper deg å få oversikt.