Dette må du få med deg

Ekskursjon PTK 2024: Produksjonsteknologier og Fjernvarme – kortreist overskuddsenergi fra Statkraft på Gardermoen

08.30-11.30 – Ekskursjon til Statkraft fjernvarmeanlegg på Oslo Lufthavn Gardemoen der Statkraft presenter ulike produksjonsteknologier inkl. befaring. Egen påmelding gjelder.

Bli med på en lærerik formiddag der du får høre mer om Statkrafts ulike produksjonsteknologier! Vannkraft, vindkraft, solkraft og nye energiløsninger skaper verdier og muliggjør overgangen til netto-null. I sesjonen før PTKs hovedprogram, vil Statkraft fortelle om enkelte av disse satsingsområdene.  
Vi gjør også et dypdykk i fjernvarme som en del av løsningen for å skape det som har blitt omtalt som verdens mest klimavennlige flyplass.
Du får selv bli med på en rundtur på Statkrafts energisystem på Gardermoen. Hvordan kan fjernvarmen forsyne Oslo Lufthavn Gardermoen med fornybar energi? I hvilken grad kan dette støtte miljøambisjonen til Gardermoen næringspark?

Velkommen til Ekskursjon PTK 2024!

 

Forskerhjørne under hele konferansen 

Forskerhjørnet er kommet for å bli. Sving innom for å høre forskningsnytt fra skarpe hoder og se spennende postere – for å nevne noe. HydroCen er primus motor og gleder seg! 

 

Studentspons v/Statkraft&Fornybar Norge: I år kan studenter søke om friplass 

Statkraft har gått i front og sponser i år samme med Fornybar Norge studentdeltagelsen slik at vi kan tilby friplass til et bra knippe studenter, etter søknad. Vi gleder oss til å vise frem de heldige! Er du student fra på Bachelor eller Masternivå – eller kjenner noen som bør få komme på PTK24, så søk da vel! 

Prosessen for å søke om friplass er enkel: Interesserte studenter melder seg på PTK24 med avkryssing i kategorien student i påmeldingsskjemaet, og sender en kort begrunnelse for hvorfor akkurat han/hun bør få friplass, på mail til solgun.furnes@fornybarnorge.no.