Praktiske opplysninger

5. mar 2024- 7. mar 2024
Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Velkommen til en PTK med et enda mer innholdsrikt program, ekskursjon, ung i bransjen arrangement, kraftkvinnetreff og flere middager!

Sted
The Qube på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen til hotellet:

Buss
Shuttlebuss S44 går mellom hotellet og flyplassen, fra plattform 40 på flyplassen. Ta kontakt med resepsjonen for aktuelle busstider eller finn tider i Vy-appen. Billett kjøpes i Vy-appen eller på bussen, pris 80 NOK per person en vei.

Tog
Flytoget eller NSB til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Taxi
Vi anbefaler Øvre Romerike Taxi.
De kan nås på tlf 03550.

Deltakeravgift
Medlemmer kr. 9.500,- +mva.
Andre kr. 12.100,- +mva.
For sponsorer og utstillere gjelder andre priser.

Reise og opphold
Deltakeravgiften dekker ikke reise- og oppholdsutgifter.

Viktig informasjon
Ved å delta på dette arrangementet godtar du at det vil bli tatt bilder og filmes på konferansen. OBS! Det er ikke tillatt å profilere din eller annens bedrift i The Qube uten godkjennelse fra Fornybar Norge.

Innkvartering
Overnatting på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Comfort Hotel RunWay og/eller Park Inn Radisson Oslo Airport Hotel West bookes via påmeldingslenken. Begge ligger vegg i vegg med The Qube der konferansen avholdes.
Park Inn Radisson Oslo Airport Hotel West er 10 minutters gange unna.

Middager
Middag med sponsorunderholdning tirsdag 5. mars kl. 19:00 kr. 1000,- eks mva.
Festmiddag med underholdning onsdag 6. mars kl. 19:00 kr. 1000,- eks mva.
Booking av middager gjøres samtidig med påmelding til konferansen.

Ekskursjon PTK 2024: Statkraft presenter ulike produksjonsteknologier inkl. befaring på fjernvarmeanlegget på Oslo Lufthavn Gardermoen.

Nyhet på PTK24: Sponsing av friplasser for studenter!
Statkraft går i front for å fremme studenters deltagelse på PTK24, ved etablering av en studentspons-pott. Tiltaket vil gi et begrenset antall studenter friplass på PTK24 og er åpent for studenter fom. siste året bachelor opp til (ikke inkludert) Ph.D. Friplassen innebærer at deltageravgift, aktiviteter, middag, opphold og reise dekkes. Det er rimeligste reisemåte som refunderes. Det forutsettes at studenten deltar på hele konferansen, overnatter på konferansehotellet, deltar på middagene og relevante aktiviteter – som inkluderer Ung i Bransjen og Ekskursjon. Kraftkvinnetreffet er gratis, men de kvinnelige studentene oppfordres til å delta der. Prosessen for å søke om friplass er enkel: Interesserte studenter melder seg på PTK24 med avkryssing i kategorien student i påmeldingsskjemaet, og sender en kort begrunnelse for hvorfor akkurat han/hun bør få friplass, på mail til solgun.furnes@fornybarnorge.no. Med begrunnelsen må det legges ved en bekreftelse på at du er student, hvilket studium og år, og en aktuell faglig kontaktperson på studiestedet. En PTK24-komite velger ut, og de heldige vinnere får beskjed fortløpende.

Presentasjoner
Lenke til presentasjoner og evt opptak av foredrag vil bli sendt per e-post sammen med evaluering i etterkant av arrangementet. 

Avbestillingsregler
Ved avbestilling mer enn 30 dager før start gis full refusjon. Ved sykdom kreves legeattest for å få refundert deltageravgift. Hotell og middag har egne regler for avbestilling. Fornybar Norge har ingen erstatningsansvar ved hendelser utenfor Fornybar Norge sin kontroll slik som streik, lockout, naturkatastrofer, terror eller andre uforutsette begivenheter.