Dokumentarkiv

48 resultater

Type dokument
Velg område
48 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Høringssvar: Forslag til politikk for å bedre tilstanden til villrein i Norge

  Fornybar Norge anerkjenner fullt ut betydningen av å ivareta villrein, som er klassifisert som nær truet på Norsk rødliste for arter, og er opptatt av at kunnskap skal ligge til grunn for villreinforvaltningen.

 2. Innspill til oppfølgingen av NOU 2023:3 Mer av alt - raskere

  Energikommisjonens innstilling bekrefter at Norge er bakpå med utvikling av ny kraftproduksjon og nytt nett. Den er krystallklar på at Norge trenger mye mer fornybar energi, og at vi må komme i gang raskt med ny produksjon av hensyn til både industri, klima og ønske om lavere strømpris.

 3. Gevinstrealisering av DSO-rollen

  Energiomstilling med storstilt elektrifisering, økt innslag av desentralisert produksjon og nye flytmønstre er utfordringer for driften av strømnettet. På oppdrag fra Energi Norge har Thema sett på nye verktøy for bedre samhandling i driftskoordineringen. (Oktober 2021)

 4. Rettigheter til grunn

  Fornybar Norge (tidligere navn Energi Norge) og REN har inngått standardavtaler for rettigheter ved etablering av luftledningsanlegg, kabelanlegg og frittstående nettstasjon med Norges Bondelag, Norges Skogeierforening, NORSKOG, Statskog, OVF og Finnmarkseiendommen (2021/22)

 5. Fornybarometeret august 2021

  Andelen fornybart i den norske energibruken har aldri vært høyere enn i 2020.

 6. Fornybarometeret 2020

  I samarbeid med BOLDT og Vista Analyse har Energi Norge laget en analyse for å vise hva fornybarnæringen betyr for det norske samfunnet. (mai 2020)

 7. Standardavtale for næringskunder

  Fornybar Norges standardavtale for nettleie og tilknytning for næringskunder. (14.01.2021) Bokmål

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt