Dokumentarkiv

59 resultater

Type dokument
Velg område
59 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Gevinstrealisering av DSO-rollen

  Energiomstilling med storstilt elektrifisering, økt innslag av desentralisert produksjon og nye flytmønstre er utfordringer for driften av strømnettet. På oppdrag fra Energi Norge har Thema sett på nye verktøy for bedre samhandling i driftskoordineringen. (Oktober 2021)

 2. Bransjenorm for nettilknytning

  DNV har på oppdrag fra Energi Norge utarbeidet et forslag til bransjenorm for nettilknytning. Den skal bidra til effektive arbeidsprosesser og enhetlige prosesser på tvers av nettselskap for tilknytning av nytt forbruk. Nettkundene vil møte samme prinsipper uansett hvilket nettselskap de henvender seg til. (2021)

 3. Rettigheter til grunn

  Fornybar Norge (tidligere navn Energi Norge) og REN har inngått standardavtaler for rettigheter ved etablering av luftledningsanlegg, kabelanlegg og frittstående nettstasjon med Norges Bondelag, Norges Skogeierforening, NORSKOG, Statskog, OVF og Finnmarkseiendommen (2021/22)

 4. Fornybarometeret august 2021

  Andelen fornybart i den norske energibruken har aldri vært høyere enn i 2020.

 5. Fornybarometeret 2020

  I samarbeid med BOLDT og Vista Analyse har Energi Norge laget en analyse for å vise hva fornybarnæringen betyr for det norske samfunnet. (mai 2020)

 6. Standardavtale for næringskunder

  Energi Norges standardavtale for nettleie og tilknytning for næringskunder. (14.01.2021) Bokmål

 7. Standardavtaler for forbrukerkunder

  Last ned Energi Norges standardavtaler for nettleie, kraftlevering og tilknytning for forbrukerkunder, sist oppdatert i 2020 av Forbrukerombudet og Energi Norge.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt