Kurs og konferanser

Fornybarakademiet er den største tilbyderen av kurs og konferanser til fornybarnæringen, med over 100 arrangementer årlig. I tillegg utvikler og leder vi store forskningsprosjekter på vegne av næringen, for å bidra til økt kunnskap og kompetanse. Fornybarakademiet tilbyr også en bred portefølje av fagpublikasjoner.

Vis filtrering

8 resultater

Type arrangement
Velg område
8 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Fornybar Norges Årskonferanse

  Vi samler næringen på Fornybar Norges Årskonferanse (tidligere Vinterkonferansen) i Bergen 22. - 24. mars for å peke ut veien videre. Tittelen på årets konferanse er "Mind The Gap" og adresserer det store behovet vi har for mer fornybar energi dersom vi skal lykkes med å omstille til et lavutslipssamfunn.

 2. Elmåledagene 2023

  Energi Norge har i samarbeid med REN AS gleden av å invitere til Elmåledagene 19. - 20 april 2023. Vi ser frem til inspirerende innlegg, gode diskusjoner, mingling i fellesarealer og Mer informasjon om tematikk, program, og praktisk informasjon kommer fortløpende. Hold av datoene!

 3. HMS-konferansen 2023

  Vi gleder oss til å se deg i Svolvær (Lofoten) 24. - 25. mai til inspirerende innlegg, gode diskusjoner og sosial mingling. Hold av datoene! Mer informasjon om tematikk, program, og praktisk informasjon kommer fortløpende.

 4. Heads & hands on cybersikkerhet!

  Vil du vite mer og prøve ut noe nytt som hjelper deg og din bedrift å forbedre motstansdyktighet og cybersikkerhet? Da må du melde deg på Heads & hands on cybersikkerhet! som arrangeres av Fornybar Norge og Telenor i samarbeid.

 5. DLE-konferansen 2023

  Vi gleder oss til å se deg på DLE-konferansen i Oslo 13. og 14.september 2023 til inspirerende innlegg, gode diskusjoner, mingling i felelsarealer og trivelig middag med underholdning for hele bransjen! Mer informasjon om tematikk, program, og praktisk informasjon kommer fortløpende. Hold av datoene!

 6. Smartgridkonferansen 2023

  Fornybar Norge har i samarbeid med Smartgridsenteret gleden av å invitere til Smartgridkonferansen 2023 Vi ser frem til inspirerende innlegg, gode diskusjoner, mingling i fellesarealer og Mer informasjon om tematikk, program, og praktisk informasjon kommer fortløpende. Hold av datoene!

Nyhetsbrev – Kurs og konferanser

Nyhetsbrev – Kurs og konferanser

Velg hvilke temaer du ønsker å motta informasjon om. Ved å melde deg på våre nyhetsbrev om kurs og konferanser, samtykker du til å motta e-post med kurs og konferansetilbud innen gitt tema.

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Registrer din e-post og motta arrangementer fra 9 nyhetsbrev: