Kurs og konferanser

Fornybarakademiet er den største tilbyderen av kurs og konferanser til fornybarnæringen, med over 100 arrangementer årlig. I tillegg utvikler og leder vi store forskningsprosjekter på vegne av næringen, for å bidra til økt kunnskap og kompetanse. Fornybarakademiet tilbyr også en bred portefølje av fagpublikasjoner.

Vis filtrering

7 resultater

Type arrangement
Velg område
7 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Lademarkedet

    Bli med på webinar for å få nyeste kunnskap om lademarkedet og regelverket som gjelder for tariffer, anleggsbidrag og tilknytning.

  2. Erstatningsrett for nettselskap

    Feil og avbrudd i nettet kan påføre kundene økonomiske tap i form av skader på elektrisk utstyr. Hvordan behandle erstatningskrav fra kunder og forsikringsselskap? Hva har kunden krav på?

  3. Flaskehalsinntekter, nettinvesteringer og nettleieendringer

    Distriktsenergi og Fornybar Norge inviterer til webinar. Varslet inntektsramme for 2023 økte kraftig sammenlignet med varslet inntektsramme for 2022. Bli med på webinar for å høre om refleksjoner om flaskehalsinntekter, fremtidige nettinvesteringer, inntektsrammeutviklingen og forventet nettleieutvikling.

Nyhetsbrev – Kurs og konferanser

Nyhetsbrev – Kurs og konferanser

Velg hvilke temaer du ønsker å motta informasjon om. Ved å melde deg på våre nyhetsbrev om kurs og konferanser, samtykker du til å motta e-post med kurs og konferansetilbud innen gitt tema.

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Registrer din e-post og motta arrangementer fra 9 nyhetsbrev: