Artikkelarkiv

Vis filtrering

13 resultater

Type artikkel
Velg område
13 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Kraftnæringens HMS-visjon

  Fornybarnæringens visjon er at Norge skal ta en global lederrolle som det første fornybare og fullelektriske samfunn i verden. Norges unike fornybarressurser legger grunnlag for omstilling til et utslippsfritt samfunn og for grønn vekst og nye arbeidsplasser innen næringslivet.

 2. Referanseliste

  Opplæringsprogrammet likehel.no er basert på et kurs utviklet for bygg- og anleggsbransjen i Danmark, som forskere ved forskningsinstituttet IRIS i Stavanger har tilpasset til den norske kraftnæringen. Her finner du referanser til den danske studien og annen relevant forskning.

 3. Hva er nullvisjonen?

  Nullvisjonsfilosofien baserer seg på tankegangen om at alle ulykker og skader kan forebygges gjennom sikker planlegging, kommunikasjon, læring og praksis.

 4. Hva er likehel.no?

  Likehel.no er kraftnæringens opplæringsverktøy for sikkerhet, som skal bidra til at alle ansatte kommer like hele hjem fra jobb.

 5. Sikkerhetskultur i kraftnæringen

  Som et ledd i Energi Norges HMS-satsning og videreføring av styrets nullvisjonvedtak, har International Research Institute of Stavanger (IRIS) kartlagt sikkerhetskulturen i kraftnæringen.