Artikkelarkiv

Vis filtrering

25 resultater

Type artikkel
Velg område
25 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. DLE og myndighetsrollen - før og etter korona

  Energi Norge og DSB ønsker velkommen til årets viktigste møteplass for Det lokale eltilsyn og sakkyndige selskap. I år avholdes konferansen fysisk, og det legges til rette for gode smittevernstiltak i henhold til myndighetenes retningslinjer.

 2. Produksjon

  For å optimalisere energiproduksjonen må forskere, kraftprodusenter og teknologileverandører samarbeide for å finne nye og innovative måter å drifte og vedlikeholde energiproduksjonen på, både innen vann, vind, varme og sol.

 3. Nett

  Gode rammebetingelser er nødvendige for å sikre strømnettets konkurransekraft i et fornybart og fullelektrisk samfunn. Dette innebærer bruk av teknologi og kunnskap for å optimere investeringer og sikre konkurransedyktig avkastning.

 4. Marked

  Dyp kunnskap om kundenes forventninger bør være et premiss for utviklingen av strømmarkedet. Markedet må organiseres på en effektiv måte slik at kundene opplever strøm og relevante tilleggstjenester som nyttige, kostnadseffektive, transparente og kundevennlige.

 5. Vi mener

  Et felles løft for energiomstilling kan bidra til ny industri, verdiskaping og innovasjon. Fornybar Norge tror Norge kan bli et av de mest innovative landene i Europa.