Robotikk for energisektoren

 • 2. okt 2023Kl. 14.00–15.00
 • Digitalt
 • Medlem: 1.100,- + mva Andre: 1.600,- + mva
 • Påmeldingsfrist 2. okt 2023

VR, KI og roboter. Belgisk-tyske Elia Group utvikler fremtidens robothjelp og jobber bl.a. med tilpasning og trening av roboter til bruk i kraft- og nettstasjoner. Vi skal høre om flere prosjekter.

Maissa Rharrab er leder av Elia Groups IoT Center of Expertise og vil gi oss et overblikk over arbeidet med robotikk. Vi skal høre om flere prosjekter blant dem bruk av augmentet reality til opplæring og 4 beint robot "Sparky" som skal snart ut i real innsats på en havvind plattform. NB! Presentasjonen vil holdes på engelsk! 

Hva får du kunnskap om?
 • Neste generasjons robothjelp
 • Hva du kan få til med robothjelp
 • Sikkerhetskonseptet
Hvem er det for?  

Teknologiinteresserte fra vind, vann og nett, dvs. alle som jobber med å produsere eller transportere strøm eller treffer beslutninger eller jobber med teknologi for det. 

Bedriftspakker

På dette arrangementet tilbyr vi bedriftspakker!
Bedriftspakke medlem: 3300,- + mva (Inkludert fem deltakere fra samme bedrift, fem deltakere til prisen av tre)
Bedriftspakke ikke-medlem: 4800,- + mva (Inkludert fem deltakere fra samme bedrift, fem deltakere til prisen av tre)

Alle deltakere som skal være inkludert i en bedriftspakke, må registere seg i påmeldingsskjema.  Fakturamottaker (ansvarlig) velger bedriftspakke. Person som skal inkluderes i en bedriftspakke, velger "Deltaker inkludert i en "Bedriftspakke" Bedriftspakke gjelder kun per juridske enhet.

Hvordan gjennomføres webinaret?

Før arrangement vil du motta en personlig lenke per e-post til webinaret. Du har muligheten til å stille spørsmål til foredragsholder via chat. 

Foredragsholder

 • Maissaa Rharrab

Maissa Rharrab er leder av IoT Center of Expertise og dermed en del av forskningsteamet i Elia Group. Elia Group er et samarbeid av belgiske Elia, tyske 50Hz og EGI med fokus på internasjonal energi samarbeid. Hun har god oversikt over hele porteføljen av utviklingsarbeid med robotikk og presenterer arbeidet til gruppen.

Praktisk informasjon

Informasjon og avbestillingsregler

Presentasjoner
Lenke til presentasjoner og opptak fra webinaret vil bli sendt per e-post med evaluering i etterkant av arrangementet.

Avbestillingsregler
Ved avbestilling mer enn 30 dager før start gis full refusjon. Ved sykdom kreves legeattest for å få refundert deltageravgift. Fornybar Norge har ingen erstatningsansvar ved hendelser utenfor Fornybar Norge sin kontroll slik som streik, lockout, naturkatastrofer, terror eller andre uforutsette begivenheter.
Ved kjøp av early bird gis ingen refusjon, men du står fritt til å overføre din deltakelse til en kollega.

Faglige spørsmål

Profibilde Ina Von Lucas

Praktiske spørsmål

Profilbilde av Marte Borge Lied

Relaterte arrangement

 1. , Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

  Smartgridkonferansen 2023

  Fornybar Norge har i samarbeid med Smartgridsenteret gleden av å invitere til Smartgridkonferansen 2023. Vi ser frem til inspirerende innlegg, gode diskusjoner, mingling i fellesarealer og trivelig middag.

 2. , Britannia Hotel, Trondheim

  Kraftkom 2023

  Onsdag 27. til torsdag 28. september samles Fornybar Norges kommunikasjonsnettverk i Trøndelag. Her tar vi opp de viktigste kommunikasjonsutfordringene fornybarnæringen står overfor nå.