God organisering og drift av nett

Fornybar Norge inviterer i samarbeid med Distriktsenergi og Thema til seminar om god organisering og drift av nett.

Adobe Stock

Nettselskapene organiserer seg forskjellig selv om de har samme oppgaver og ansvar. Det er uklart hvilken ressursbruk, organisering og arbeidsform som er «beste praksis» og det er et potensial for læring og deling av god praksis.  

Hva får du kunnskap om?
 • Hvordan er vi organisert og hvorfor? Presentasjoner fra nettsjefer om hvordan de tenker rundt organisering og utvikling. Hvordan er vi organisert og hvorfor? Hva fungerer bra og er det noen kjente utviklingsområder?    
 • Hvor kan det være noe å hente? Diskutere hva som er god drift? Hva er god organisering og er det noen utviklingsområder?

Vi får innledning fra ledere i nettselskap med ulik størrelse og sammensetning om hvordan de tenker rundt organisering og god drift:   

- Fjellnett
- Klive
- Norgesnett
- Vestall
- Vissi

Hvem er det for?  
Nettsjefer, daglig leder, økonomisjefer mm. 

Praktiske opplysninger

Profilbilde av

Faglig ansvarlig

Profilbilde Trond Svartsund. Foto

Relaterte arrangement

 1. , Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

  Smartgridkonferansen 2023

  Fornybar Norge har i samarbeid med Smartgridsenteret gleden av å invitere til Smartgridkonferansen 2023. Vi ser frem til inspirerende innlegg, gode diskusjoner, mingling i fellesarealer og trivelig middag.

 2. , Radisson BLU Airport Hotel Oslo

  Nettreguleringsdagen

  Fornybar Norge og Distriktsenergi inviterer til seminar hvor du vil få førstehåndskunnskap om utviklingen av reguleringsmodellen og hva nettselskapene mener må gjøres av justeringer og ikke minst hvorfor.